Son dakika haberi! DEAŞ'ın finans ayağına operasyon: 17 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika haberi! İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ terör örgütü üyelerine finansman sağlayanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 17 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Son dakika haberi! Terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar yurt genelinde devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne finansman sağlayanlara yönelik İstanbul merkezli 20 ikamet ve 7 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonlara dair bilgi verdi.

"Terör örgütlerini ve onların iş birlikçileriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" diyen ve teröristlerin finans kaynaklarını bir bir kurutacakları mesajını verdi.

ÇOK SAYIDA NAKİT PARA VE DÖKÜMAN ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya, DEAŞ silahlı terör örgütüne üye olma ve terörizmin finansmanı suçlarından haklarında işlem yapılan, terör örgütleriyle bağlantıları nedeniyle mal varlığı dondurulan, şüpheli para transfer ettikleri tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenlendiğini ifade etti.

Operasyonlar sonucunda 17 şüpheli şahsın gözaltına alındığını belirten Yerlikaya, 222 bin Türk Lirası, 32 bin 480 euro ve 15 bin 900 dolar nakit para ile çok sayıda dijital materyal/doküman ele geçirildiğini duyurdu.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1714188595920015398

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...