Son dakika haberi: Suriye, İran ve Yunanistan sınırlarında 25 kişi yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika haberi: Suriye, İran ve Yunanistan sınırlarında 25 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahsın hudut birliklerimiz tarafından yakaladığını, yakalanan şahıslardan 6'sının FETÖ, 4'ünün ise PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğunu duyurdu.

Son dakika haberi! Sınırlarımızda kuş uçurtmayan hudut kartalları, yasa dışı göç, kaçakçılık ve teröre karşı mücadelede sınır hatlarını 7 gün 24 saat kontrol altında tutmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, son olarak sınırlarımızda 25 şahsın yakalandığını duyurdu.

6'SI FETÖ, 4'Ü PKK MENSUBU

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Suriye ve İran’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakaladı. Yakalanan şahıslardan 6'sının FETÖ, 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi. "

https://twitter.com/tcsavunma/status/1692818915292848436

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...