Son dakika haberi! Mehmetçik'ten PKK'nın saldırısına güçlü karşılık: 26 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Son dakika haberi! Terör örgütünün Ankara'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önündeki bombalı saldırı girişimi sonrası harekete geçildi. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde düzenlenen operasyonlara hız verildi, açıklamalar peş peşe geldi. Teröristlerin inleri yerle bir edilirken, saldırılı girişimlerine de misliyle karşılık verildi.

PEK ÇOK HEDEF İMHA EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından dün yapılan açıklamaya göre; Suriye'nin kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından kullanılan petrol kuyusu ve depolama tesisi ile içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 30 hedef imha edildi.

HAİN SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK

Öte yandan dün PKK'lı teröristler Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki Dabık üs bölgesine hain bir saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı. Kahraman Mehmetçik bu hain saldırıyı karşılıksız bırakmadı. MSB, bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Dün gece Fırat Kalkanı Harekât bölgesindeki Dabık üs bölgemize gerçekleştirilen terörist saldırısına Mehmetçiklerimiz tarafından güçlü şekilde karşılık verildi. Bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1710172195966587119

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...