Son dakika: Kırklareli'ndeki sel felaketinde acı haber geldi... Can kaybı 5'e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika: Kırklareli'ndeki sel felaketinde acı haber geldi... Can kaybı 5'e yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Kırklareli'nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taştı, sel oldu. Sel nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü. Kırklareli’ndeki selde 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken selde kaybolan 2 kişiden doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban’ın düğün fotoğrafı ortaya çıktı.

Kırklareli’nde selde kaybolan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılırken kayıp 1 kişinin bulunması için aramalar sürüyor. Selle birlikte harekete geçen dev tomrukların bungalov evleri metrelere sürükledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırklareli’nde dün yaşanan sel felaketinde Longoz Ormanlarında bulunan bungalov evler sürüklenmişti. Bungalov evlerle beraber ormanlık alana vuran selle beraber çok sayıda tomrukta sürüklendi. Taşkın ve sel suları sonucu 2 kişi hayatını kaybederken bu sabah ekipler 3 kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Kayıp 2 kişinin ise aranması sürüyor. Aramalar geceden sabah saatlerine kadar aralıksız sürerek aramaların 2. Gününde de ekipler ayakta, selde kaybolan 2 kişinin bulunması için canla başla çalışmalarına devam ediyor.

Son dakika: Kırklareli'ndeki sel felaketinde acı haber geldi... Can kaybı 5'e yükseldi

TOMRUK EVLER SÜRÜKLENDİ

Bölgeye selle ve taşkınlarla beraber çok sayıda dev tomrukta sürüklendi. Tomrukların bungalov evleri metrelerce sürükledi ve yer yer evleri parçaladığı da gözlendi. Ekipleri sudaki arama ve çalışmalarının yanı sıra kayıp vatandaşların altında kalabileceği olasılığına karşı tomrukların aralarında da aramaların yoğunlaştığı gözlendi.

Son dakika: Kırklareli'ndeki sel felaketinde acı haber geldi... Can kaybı 5'e yükseldi

DOKTOR VE EŞİ BULUNDU

İğneada Bölgesinde meydana gelen selde kaybolan Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dünden bu yana toplamda 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken kayıp bir kişi ise halen aranıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da sabah bir paylaşım yaparak kaybolanlardan 2 kişiden birinin Doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar olduğunu açıklamıştı. Doktor ve eşinin cansız bedeni savcılık incelemesinden sonra cenaze nakil aracı ile hastane morguna sevk edilecek. Olay yerinde umutlu haberi bekleyen çiftin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ 

Doktor ve eşinin 3 ay önce evlendiği ve Antalya’nın Alanya ilçesinden Kırklareli’ne tatil yapmak amacıyla geldikleri öğrenildi.

DÜĞÜN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Alanya Emişbeleni eski Belediye Başkanı Nurettin Uludağ da sosyal medyada yaklaşık 3 ay önce evlenen çiftin bir fotoğrafını paylaştı. Uludağ; “Kırklareli ilinde Meydana gelen sel felaketinde kaybolan Alanya’lı Selman ve Mihriban bağışlar kardeşlerimize hala ulaşılamadı, dostum abim Kırklareli valisi Birol Ekici ile görüştüm kendisi Alanyalı hemşehrilerimiz ile beraber olduğunu ve bütün ekipleri seferber ettiğini söyledi Allah Valimizden ve bütün ekiplerden razı olsun inşallah biran önce bulunur da aile ve yakınları rahat bir nefes alır bu vesile ile can kayıplarımıza Allah,tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ay yildix 6 Eylül 2023 13:29

İnşallah bulunur

Sonraki Haber Yükleniyor...