Maltepe'de ormanlık alanda yangın! Evlere sıçradı: Alevler söndürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan ve karadan müdahale sürerken alevlerin çıktığı alanın yakınında bulunan bazı evlerin çatısına sıçradığı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldüğü öğrenildi. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yangının söndürüldüğü öğrenildi.

Zümrütevler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

EVLERİN ÇATISINA SIÇRADI

Yangına hem havadan hem karadan müdahale devam ederken vatandaşlar ise hortumlarla itfaiye ekiplerine destek oluyor. Yangının çıktığı alanın yakınında bulunan bazı evlerin çatısına sıçrayan alevler, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

ALEVLER SÖNDÜRÜLDÜ, ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına havadan helikopter ile de müdahale edilerek söndürüldü. Yangına, 11 arazöz, 2 ilk İMA, 2 dozer, 1 helikopter ve 70 personel ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeni ise ekipler tarafından araştırılıyor. Öte yandan, yanan ormanlık alan dron ile havadan görüntülendi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...