Son dakika: Manisa'da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Manisa'da bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangını kısmen kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Son dakika haberi: Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Depolanan yanıcı kimyasalların da tutuşmasıyla yangın hızla büyüdü, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ara ara patlamaların yaşandığı bölgede tesisteki zehirli maddeler nedeniyle çevreye kötü kokular yayılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Alevler yaklaşık 4 saat süren çabaların ardından kısmen kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

YOLLARA KİMYASALLAR DÖKÜLDÜ

Tesisteki zehirli kimyasalların bulunduğu varillerin patlaması nedeniyle tesis dışındaki yollara da kimyasallar dökülmesi dikkat çekti. AFAD ekipleri bölgede sık sık hava kontrolü yaparak bölgedeki hava kalitesiyle ilgili ölçümler yapıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...