Son dakika: MSB 'Ansızın vurmaya devam!' diyerek duyurdu: 3 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. MSB'den yapılan açıklamada "Ansızın vurmaya devam!" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Güvenlik güçleri terör örgütü PKK mensuplarına yurt içinde olduğu gibi sınır ötesinde de göz açtırmıyor.

KANDİL'DEKİ TERÖR YUVALARI VURULDU

Son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik küçük çaplı bir hava harekatı düzenlendi.

Operasyonda 3 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi.

MSB: ANSIZIN VURMAYA DEVAM!

Harekata ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) "Ansızın vurmaya devam! Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Terör ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek! ifadeleri kullanıldı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...