TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 19 terör hedefi yerle bir

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TSK'dan Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 19 terör hedefi yerle bir

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Millî Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde beş ayrı noktaya hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Operasyonda 19 terör hedefi imha edilirken, çok sayıda terörist de etkisiz hale getirildi. MSB, operasyonu 'Bir gece ansızın!' notuyla paylaştı.

TSK terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Hem yurt içinde hem de yurt dışında operasyonlar sürerken Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Avaşin, Hakurk ve Kandil bölgelerine hava harekatı düzenlendiğini duyurdu.

Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler, etkisiz hale getirilirken 19 terör hedefi de imha edildi.

"BİR GECE ANSIZIN..."

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik hava harekatı gerçekleştirildiğini duyuruldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Metina, Gara, Avaşin, Hakurk ve Kandil bölgelerinde teröristler tarafından kullanılan mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 19 hedefin imha edildiği aktarıldı. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1717258918127079649        

"TEK BİR TERÖRİST KALMAYANA KADAR OPERASYONLAR SÜRECEK"

'Bir gece ansızın' notuyla aktarılan açıklamada ek olarak çok sayıda teröristin de etkisiz hale getirildiğinin altı çizildi. Açıklamada, "Terörle mücadele tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Avrupa'dan ses gelmedi gulelim26 Ekim 2023 08:20

Adamlar unuttu PKK'yı galiba sarılar desem zor daha kullanmaları lazim

Sonraki Haber Yükleniyor...