Son dakika: Saldırı hazırlığındaki 12 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: MSB, Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 12 teröristin komandolar tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Güvenlik güçlerinin terör örgütleri ile mücadelesi yurt içi ve sınır dışı kararlı bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda Suriye'nin kuzeyinde kalleş bir saldırı hazırlığındaki PKK'lı terörist gruba imkan verilmedi. 

SALDIRI ÖNLENDİ, 12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 12 teröristin düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"TERÖRİSTLERİ HENDEKLERE GÖMMEYE DEVAM EDİYORUZ"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teröristlerin korkulu rüyası kahraman komandolarımız, her nerede olurlarsa olsunlar PKK/YPG’li teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığı yapan 12 terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Böylece dün ve bugün Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 19 terörist etkisiz hale getirildi” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...