Sondakika! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Gri Kategoride bulunan ‘Ardem Ararat’ etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörden arananlar listesinde olan Gri Kategorideki ‘Ardem Ararat’ kod adlı Sultan Oruç isimli teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı eylemlerde yer aldığı tespit edilen ‘Ardem Ararat’ kod adlı Sultan Oruç isimli teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Sondakika! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Gri Kategoride bulunan ‘Ardem Ararat’ etkisiz hale getirildi

Terörist Sultan Oruç'un, ‘Terörde Arananlar Listesi’’nde ‘gri’ kategoride yer aldığı bilgisi de verildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, terörist Sultan Oruç'un kullandığı silahların da ele geçirildiğini belirtti.

Sondakika! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Gri Kategoride bulunan ‘Ardem Ararat’ etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI"

İşte Yerlikaya'nın paylaşımı;

“Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Jandarma komandolarımızın ısrarlı ve kararlı takipleri sonucunda bugün Bitlis Hizan kırsalında teröristlerle yeniden sıcak temas kuruldu. Çıkan çatışmada Bakanlığımız Terörden Arananlar listesinde gri kategoride bulunan ‘Ardem Ararat’ kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildi. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...