Soylu: Üç kahraman evladımız şehit oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Soylu: Üç kahraman evladımız şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "iki teröristi etkisiz hale getiren ve mağaraya giden maalesef üç kahraman evladımız şehit oldu” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Şırnak'ta düzenlenen operasyonda "3 kahraman evladımız şehit oldu”  açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Şırnak'ta teröristlerle mücadele eden dün bir teröristi etkisiz hale getiren, bugün de iki teröristi etkisiz hale getiren ve mağaraya giden maalesef üç kahraman evladımız şehit oldu” dedi. Depremzedelere çirkin sözler söylenmesinden dolayı çok üzüldüğünü belirten Bakan Soylu, “Bunlar hiç yapılmaması gereken, kızgınlıkla dahi yapılmaması gereken sonuçlar. Biz orada afetzedelerimizin bugüne kadar nasıl emirlerinde olmuşsak bugünden sonrada aynı şekilde emirlerindeyiz” dedi.

Bugün Şırnak'ta teröristlerle mücadele eden dün bir teröristi etkisiz hale getiren, bugün de iki teröristi etkisiz hale getiren ve mağaraya giden maalesef üç kahraman evladımız şehit oldu Allah Allah rahmet eylesin. Onların ruhlarına bir Fatiha okuyalım. El Fatiha. Allah kabul etsin. Bu mücadele teröristlerin kökünü kurutana kadar şurada seksen terörist onların kökünü kurutana kadar bu Türkiye içerisinde adım adım her yerde devam edecek. Ben öncelikle tekrar her birinize teşekkür ediyoruz. Biz de hem cumhurbaşkanlığı seçimi hem milletvekilliği seçimi sonuçlandı. Biz de arkadaşlarımızla beraber milletvekili olduk ve her birinin ayrı ayrı sizlere de teşekkürleri var” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...