Sultangazi'de cemevine silahlı saldırı: 2 şüpheli yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sultangazi'de cemevine silahlı saldırı: 2 şüpheli yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gazi Mahallesi Cemevi'nde motosikletli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan olmadı. 2 şüpheli gözaltına alınırken adli sicil kayıtlarının kabarık olduğu ortaya çıktı.

Sultangazi'deki Gazi Mahallesi Cemevi'nde dün akşam saat 16.00 sıralarında saldırı düzenlendi. Motosikletli 2 kişi, sokağa gelerek hayır yemeği verildiği sırada ateş etmeye başladı.

Silah seslerini duyanlar, ateş eden saldırganlara müdahale etti. Saldırıda yemeğe katılanlardan yaralanan olmazken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, çevredekiler tarafından yakalanan saldırganlardan birini gözaltına alırken, sokakta diğer kişinin peşine düştü. Polisin kovaladığı saldırgan bu sırada polise ateş açtı. Şüpheli ayağından vurularak yaralı şekilde yakalandı.

ADLİ SİCİLLERİ KABARIK ÇIKTI

Devam eden çalışmalarda; olayda kullanılan plakasız motosikletin sahibi olduğu tespit edilen 17 yaşındaki E.A. isimli şahıs da ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayı gerçekleştiren şüpheli M.S.B. ve 17 yaşındaki B.K. isimli şahısların yapılan sorgulamasında "görevi yaptırmamak için direnme, yağma, TCK 188, hırsızlık" gibi suçlardan çok sayıda suç kayıtlarının olduğu, ayrıca M.S.B. isimli şahsın "yağma, hırsızlık, narkotik madde, güveni kötüye kıllanma" gibi suçlardan 4 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Konu ile ilgili yakalanan 2 şahıstan 1'i adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...