İstanbul'da korkutan patlama! Alevler metrelerce yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde gece vakti doğalgaz hattında patlama meydana geldi. Patlama saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul'da akşam saatlerinde korkunç patlama... Sultangazi ilçesinde yer altı doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Alevlerin gökyüzünü aydınlattığı patlama itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü. Mahalle sakinleri, çocukların patlamanın gerçekleştiği bölgede ateş yaktığını iddia etti.

ALEVLER GECEYİ AYDINLATTI

Sultangazi'nin Esentepe Mahallesi'ndeki  2388 Sokak'taki yer altı doğal gaz hattında geçtiği alanda elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu patlama oldu. Patlamanın olduğu bölgede alevler yükseldi.

Görgü şahidi Osman Boduç, patlama sesi duymalarının ardından bir anda alevlerin yükseldiğini anlatarak, "Köşedeki balkonlar da yanmaya başladı. Sonra itfaiyeyi aradık, itfaiye ve polis geldi. Yaklaşık 15 dakika sonra söndürüldü. Herhangi bir yaralı görmedik. Burada arabalarımız vardı, onları çektik." dedi.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Patlamanın olduğu bölgede alevler yükseldi, ihbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken çevredeki bazı binalarda hasar oluştu. Bölgede doğal gaz ve elektrik kesintisi yaşanıyor, ekiplerin çalışması sürüyor.

ÇOCUKLAR ATEŞ YAKIYORDU

Olaya ilişkin konuşan Cemal Çağrı Ülker, "Çocuklar ateş yakıyordu ve daha çok harlansın diye karton ve odun attılar. Biz eve çıktık sonra bir baktık her yer yangın yeri. Biz gazı kestik en sonunda kendimizi dışarıya attık, Allah korusun ev yanar diye. Bu şekilde gerçekleşti maalesef" dedi.

İLK BAŞTA DEPREM ZANNETTİM

Mahalle sakini Yağmur Öztulumcu ise, "İlk önce çok büyük bir gürültü duyduk. Deprem zannettim ben ama sallanmadık ve acayip bir şeydi. Sonra sarı bir ışık çıktı çocuklar orada ateş ile oynuyorlardı. O ateş bir anda tutuşturmuş galiba" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...