Son dakika! Sultangazi'de yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi İtfaiye Amirliği'ne bağlı araç yangına gittiği sırada sürücün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yan yattı. Kazada 2 itfaiye eri yaralandı.

 Esenler ilçesi Mahmutbey Yolu Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda Büyükçekmece'de çıkan orman yangınına müdahale etmek için yola çıkan Sultangazi Grup Amirliği'ne bağlı 34 VZ 2946 plakalı itfaiye aracı viraja geldiği esnada dönemeyerek devrildi.

2 İTFAİYE ERİ YARALANDI

Devrilen itfaiye aracında bulunan 2 personel yaralandı. Yaralı personellere hemen arkalarında seyir halinde olan diğer meslektaşları ve vatandaşlar müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan itfaiye personelleri daha sonrasında ambulans ile civar hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Mahmutbey Yolu Caddesi trafiğe kapatıldı.

'DURUMLARI ÇOK AĞIR DEĞİLDİ, ÜZÜLDÜM'

Abdullah Özcan, "Ben seyir halinde giderken bir an itfaiye aracının devrildiğini görünce yardıma koştum. ilk müdahaleyi yaptım ve ambulansa kadar taşıdım. Ben gerçekten çok üzüldüm başka bir araca çarpmadı viraja hızlı girince devrildi. 2 kişi yaralandı durumları çok ağır değildi iyilerdi. Sedyeyle ambulansa taşıdık" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...