Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

GÜNDEM Haberleri

Kurban Bayramı sonrası tatilini dönüşünü son güne bırakan tatilciler Antalya-Konya karayolunda yoğun trafik oluşturdu.

Tatil dönüşünü son güne bırakan vatandaşlar Antalya-Konya karayolunda yoğun trafik oluşturdu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kurban Bayramı öncesinde tatilciler Antalya'ya akın ederken yaşanan trafik yoğunluğu bu kez yerini dönüş yoluna bıraktı. Özellikle Akseki-Konya ve Manavgat-Akseki karayollarında araç kuyruğu ise yer yer 2 kilometreyi buldu.

Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Antalya-Konya karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bayram tatilini geçirmek için Antalya’yı tercih eden binlerce kişi, dönüş yoluna geçince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

Konya’ya gidiş istikametinde tek şeritte neredeyse kuyruk oluşurken Antalya’ya geliş istikametindeki sakinlik dikkati çekti.

Eve dönüş için son günü bekleyen tatilciler Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir ve Akseki-Manavgat karayollarında zaman zaman kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri karadan denetimlerini sürdürürken sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

9 günlük bayram tatili süresi içerisinde Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda bazı maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...