TCG Gökova'dan Libya'da gövde gösterisi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TCG Gökova'dan Libya'da gövde gösterisi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Libya açıklarında bulunan TCG Gökova tarafından, ‘Helikopter ile İniş Kalkış ve Dikey İkmal Eğitimleri’ gerçekleşti.

Libya açıklarında bulunan TCG Gökova tarafından, ‘Helikopter ile İniş Kalkış ve Dikey İkmal Eğitimleri’ yapıldı. Türk Deniz Görev Grubu görevi dahilinde, Libya açıklarında bulunan TCG Gökova tarafından, "Helikopter ile İniş Kalkış ve Dikey İkmal Eğitimleri" icra edildi.

TÜRKİYE'DEN LİBYA'YA YARDIM ELİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, TCG Bayraktar'ın İzmir Alsancak Limanı'ndan aldığı insani yardım malzemelerini sel felaketinden etkilenen "dost ve kardeş" Libya'ya ulaştırdığı belirtildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabında paylaşılan mesajda "Sel felaketinden etkilenen dost ve kardeş ülke Libya’ya yardım faaliyetlerine devam ediyoruz. TCG Bayraktar amfibi gemimiz, İzmir Alsancak Limanı'ndan aldığı insani yardım malzemelerini Libya’ya ulaştırdı." ifadeleri kullanıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...