Tekirdağ'daki sağanak yağışlar İstanbul'a da geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tekirdağ'da etkili olan yağışlar İstanbul sınırına da ulaştı. Tekirdağ Çerkezköy'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken bazı iş yerlerini su bastı. Araçlar da göle dönmüş yolda güçlükle ilerledi. Caddelerdeki rögarları ise vatandaşlar kendi imkanlarıyla açmaya çalıştı. Vatandaşlar tıkanan rögarları açmaya çalışırken bir yandan da belediye ekiplerine isyan ederek temizlik işçilerinin çalışmadığını iddia etti.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 30 dakika etkili olan yağış sonrası kentin ana arterleri göle döndü. Vatandaş duruma tepki gösterirken, su baskınlarından kendi çabalarıyla kurtulmaya çalıştı.

"İŞ YERLERİNİ SU BASTI"

Meteoroloji’den yapılan uyarı sonrasında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde sağanak yağış etkili oldu. Öğle saatlerinde etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kentin ana arterlerinde sağanak yağıştan dolayı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. İş yerlerinde su baskınları yaşandı ve araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Pazar yerinin ve küçük sanayi sitesinin bulunduğu Hayri Batur Caddesi’nde su baskınları vatandaşa zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı.

VATANDAŞLAR RÖGARLARI AÇMAYA ÇALIŞTI

Yağış sonrası tıkanan rögarları vatandaşlar kendi imkanlarıyla kapatmaya çalıştı. Fevzipaşa Mahalle sakinleri tıkanan rögarları açmaya çalışırken belediye ekiplerine de tepki gösterdi. Yaşanan her yağışta mahalleyi koku sardığını ifade eden mahalle sakinleri tepkilerini, “Yolları süpüren çöpçüler süpürmüyor, temizlik işleri çalışmıyor. 5 seneden beri burayı kendi imkanlarımızla temizlemeye çalışıyoruz” diyerek gösterdi.

Tekirdağ'daki sağanak yağışlar İstanbul'a da geldi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...