TEM Otoyolu’nda sapağı kaçıran hafriyat kamyonu devrildi! Ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TEM Otoyolu’nda sapağı kaçıran hafriyat kamyonu devrildi! Ortalık savaş alanına döndü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

TEM Otoyolu Aslantepe mevkisinde sapağı kaçıran çakıl yüklü hafriyat kamyonu, bariyerlere çarparak devrildikten sonra metrelerce sürüklendi. Korku dolu anların yaşandığı kazada yan yatan kamyondaki sürücü yaralı olarak kurtulurken kamyondaki mazotlar yere saçıldı. Kaza nedeniyle yan yol saatlerce trafiğe kapalı kalırken, diğer sürücüler ise alternatif yola yönlendirildi.

TEM Otoyolu Kağıthane Seyrantepe Aslantepe mevkisi yan yolda öğle saatlerindeyaşanan olayda kasasına çakır yükledikten sonra inşaat alanına doğru giden plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü, yan yol ayrımlarına geldiği esnada iddiaya göre sapağı kaçırdı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Son anda direksiyonu kıran sürücünün kamyonu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen kamyon metrelerce sürüklendi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, kasadaki çakıllar ise yola savruldu.

KAMYONDAKİ MAZOTLAR YERE DÖKÜLDÜ

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yarası sürücüyü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle yan yol saatlerce trafiğe kapalı kalırken, diğer sürücüler ise alternatif yola yönlendirildi. Ayrıca kamyondaki mazotlar da yere saçıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...