TEM'de direksiyonu bırakıp yan koltuğa geçti

TEM'de direksiyonu bırakıp yan koltuğa geçti
Başlık ResmiTEM'de direksiyonu birakip yan koltuga geçti

TEM Otoyolu'nda hareket halindeki otomobilde, direksiyonu bırakıp yan koltuğa geçen soförün görüntüleri izleyenleri şoke etti.

Kaydet
|
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolunun Adapazarı-Sapanca arasında hareket halindeki otomobilde, kimliği bilinmeyen sürücü Demet Akalın'ın söylediği 'Gidenlerin kalanları' şarkısı eşliğinde oynarken, sürücü koltuğundan yan koltuğa geçiyor. Otomobilin sağ tarafında da aynı parçanın ritmiyle oynamaya devam ediyor.

Bu sırada hareket halindeki otomobilin kilometresi de hız sabitleyici ile 95'i gösterirken, sürücü hiç bir şey yokmuş gibi Adapazarı istikametine doğru bir süre yoluna devam ediyor.

Sosyal medyada paylaşılan 21 saniyelik görüntüler büyük ilgi çekerken, izleyenlere de "Bu kadarına pes" dedirtiyor.
##tgvideo##
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.