Temizlik görevlisi çöpten çıkan altınlara inanamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Temizlik görevlisi çöpten çıkan altınlara inanamadı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa’da bir vatandaşın yanlışlıkla çöp kutusuna attığı 40 bin liralık altın belediyenin temizlik personeli tarafından fark edildi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, yanlışlıkla sokaktaki çöp kutusuna atılan altın, belediye ekiplerinin çabasıyla çöp toplama kamyonunda bulunup sahibine teslim edildi.

​​​​​​​Muradiye Mahallesi'nde yaşayan bir aile, yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarını yanlışlıkla çöp kutusuna attıklarını belirterek, Yunusemre Belediyesi ekiplerinden yardım istedi.

Temizlik görevlisi çöpten çıkan altınlara inanamadı

Belediye ekipleri, çöpleri toplayan aracın bertaraf tesisi yolunda olduğunu tespit etti. Daha sonra belediye şantiyesine getirilen araçta Temizlik İşleri Müdürlüğü personelince arama yapıldı.

Temizlik görevlisi çöpten çıkan altınlara inanamadı

Çöpler ayıklanarak bulunan altın, aileye teslim edildi.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Ercan Gündoğdu, "Bir anlık dalgınlık sonucu altınlarımızı çöpe atmıştık. Yunusemre Belediyemiz hızlıca koordine olarak altınlarımıza kavuşmamıza yardımcı oldu." dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet22 Nisan 2024 15:58

Vay be bu belediye ekipleri işini iyi yapıyomuş ha. Adamın altınını çöpten bulup geri vermişler. Bravo onlara, başka yerde olsa kimse uğraşmazdı bile.

Sonraki Haber Yükleniyor...