Teröristler için kaçınılmaz son! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 5 PKK'lı etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teröristler için kaçınılmaz son! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 5 PKK'lı etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Bölgesi ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Hain terör örgütü PKK ve türevlerine geçit vermeyen Mehmetçik teröristlerin nefesini kesiyor. Saldırı girişiminde bulunan hain terör örgütü üyeleri askerlerimiz tarafından tek tek etkisiz hale getiriliyor. Terörü ülke gündeminden silmekte kararlı olan TSK, hain teröristlerin inlerine kadar giriyor ve bulundukları yerleri başlarına yıkıyor. PKK ev türevleri ile mücadele devam ederken Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı Bölgesinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Güneyimizde oluşturulmak istenen terör koridoruna izin vermedik, vermeyeceğiz! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristi başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirdi. "

https://twitter.com/tcsavunma/status/1587712670546919424

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...