THY uçağında panik! İniş takımında yolcu cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
THY uçağında panik! İniş takımında yolcu cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / Ajanslar

Türk Hava Yolları'nın Amsterdam'dan İstanbul'a gelen uçağı teknik bakıma alındığı sırada iniş takımında bir yolcunun cesedi bulundu.

THY'ye ait TC-JOA tescilli Airbus A330 tipi uçağın saat 23.30'da Amsterdam'dan İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na iniş yapan THY uçağı daha sonra teknik bakıma alındı. Uçakta yapılan incelemede uçağın iniş takımında kaçak bir yolcunun cesedi bulundu.

KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Uçağın iniş takımlarının olduğu bölmede cesedi bulunan kaçak yolcunun Amsterdam uçuşunda mı yoksa daha önceki uçuşlarda mı oraya saklandığı bilinmiyor. Ayrıca kimliği henüz belirlenemeyen yolcunun ilk belirlemelere göre Afrika kökenli olduğu ve 10 Eylül’deki Banjul (Gambiya) uçuşunda uçağa binmiş olabileceği belirtildi.

Ekipler tarafından cesedi bulunan yolcunun ayrıca Banjul Havalimanı’nda çalışan bir personel olabileceği de iddia ediliyor. Olay yerine polis ekipleri çağırılırken, geniş soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...