THY uçağında panik: Pilot çok uğraştı ama olmadı! Korku dolu anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan fırtına sebebiyle Ordu-Giresun Havalimanı’na iniş yapamaya çalışan THY uçağı gökyüzünde zor anlar yaşadı. Bir sağa bir sola beşik gibi sallanan uçak pisti pas geçti. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günler öncesinden uyarıda bulundu, soğuk hava ve kuvvetli fırtına yurdun dört bir yanında etkisini gösterdi. Bazı illerde yağışlar beraberinde selleri getirirken Doğu Karadeniz'de ise fırtına günlük yaşamı durma noktasına getirdi. 

THY UÇAĞI HAVADA BEŞİK GİBİ SALLANDI!

Sosyal medyada yayınlanan bir görüntü korku filmlerini aratmadı. Ordu Giresun Havalimanı'ndaki şiddetli rüzgarda Türk Hava Yolları’na ait bir uçağın piste inme çabası bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. 

"KAPTAN GÖZÜNÜ SEVEYİM DELİRME"

Görüntülerde uçağın rüzgarın etkisi ile sağa ve sola doğru gidip gelmesi yer aldı. Korku dolu gözlerle o anları izleyen vatandaşlar, "Kaptan gözünü seveyim delirme", "Bunun inme şansı yok", "Hayatta inemez", "İnersen seni alkışlayacağım" dedi. 

KAPTANIN ÇABASI YETERSİZ KALDI, PİSTİ PAS GEÇTİ

Uçak, kaptanın yoğun çabasına  rağmen inemeyerek pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...