Tokat'ta esrarengiz zehirlenme vakaları artıyor! 25 kişi etkilendi, 1 kişinin hayati tehlikesi bulunuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tokat'ta esrarengiz zehirlenme vakaları artıyor! 25 kişi etkilendi, 1 kişinin hayati tehlikesi bulunuyor

GÜNDEM Haberleri

Tokat'ta 20 gün önce bir ayakkabı imalathanesinde 19 işçinin henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle hastanelik oldu. Bugün aynı imalathanede çalışan 6 işçi daha benzer şikayetlerle tedavi altına alındı. 1 kişinin hayati tehlikesinin olduğu zehirlenme nedeniyle hastanede tedavi görenlerde yürüme kabiliyetini kaybetme, kilo kaybı ve uzuvlarda hissizlik şikayetleri oldu.

Tokat'ta gizemli zehirlenme vakalarına 6'sı daha eklendi. Çamlıbel ilçesinde bulunan yaklaşık 3 yıldır 75 kişinin ekmek kapısı olan ayakkabı imalathanesinde 20 gün önce 19 işçi bilinmeyen bir nedenle hastanelik olmuştu.

YÜRÜME KABİLİETİNİ KAYBETME GİBİ BİRÇOK ŞİKAYET

Hastanede tedavi gören işçiler kilo kaybı, uzuvlarda hissizlik ve yürüme kabiliyetini kaybetme gibi şikayetlerde bulundu. Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversite Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olan işçilerden 17 kişi bugün Ankara Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesine nakil edildi.

6 İŞÇİ DAHA ETKİLENDİ, 1 İŞÇİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversite Hastanesi'ne bugün aynı imalathanede çalışmış 6 işçi daha benzer şikayetlerle tedavi altına alındı. Bir işçinin hayatı tehlikesinin bulunduğu belirtildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...