Traktör uçuruma düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Traktör uçuruma düştü: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da bir traktör uçurumdan yuvarlandı. Meydana gelen kazada traktörde yolcu olarak bulunan 44 yaşındaki adam hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Antalya’nın Serik ilçesinde traktörün uçuruma yuvarlanası sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Serik ilçesine bağlı Akbaş Mahallesi Nanalı Yaylası mevkiinde akşam saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Duralı Kozan’nın (35) kullandığı 07 KN 116 plakalı traktör seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan inceleme sonrası traktörde yolcu olarak bulunan Mustafa Tozan’ın (44) traktörün altında kalarak hayatını kaybettiği tespit edildi. Sürücü Durali Kozan ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Mustafa Tozan’ın cansız bedeni Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...