TSK açıkladı, Şırnak'ta 22 terörist öldürüldü!
Genelkurmay Başkanlığı, Beytüşşebap bölgesinde düzenlenen operasyonda ölü geçirilen terörist sayısının toplam 22 olduğunu açıkladı.
Kaydet
|
PATLAYICI İMHA EDİLDİ
Şırnak Beytüşşebap'da, icra edilen arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında bulunan iki adet tuzaklanmış el yapımı patlayıcının imha edildiği kaydedildi.
TERÖRİST TESLİM OLDU
Bölücü terör örgütünden kaçan bir teröristin, Mardin Nusaybin'de, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olduğu kaydedildi.
TERÖRİST YAKALANDI
Siirt / Kurtalan'da bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet şarjör, bir adet hücum yeleği ve bir adet el yapımı patlayıcı düzeneği ile yakalandığı bildirildi.
22 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
Beytüşşebap bölgesinde yapılan operasyonda, 26 Eylül 2015 tarihinde ele geçirilen 15 bölücü terör örgütü mensubu teröriste ilave olarak, yedi bölücü terör örgütü mensubu teröristin daha silah, mühimmat ve malzemeleri ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Operasyon kapsamında ele geçirilen toplam terörist sayısının 22 olduğu vurgulandı.
Bizi Takip Edin
