Turiste küfürler etti, araçtan kovdu: O anlar kameralara anbean yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ta, bir taksici aracına aldığı turiste önce küfürler etti, ardından taksiden kovdu. Taksiyi adeta dolmuşa çeviren taksici, arka koltuğa aldığı diğer müşterilerden ise gidecekleri yöne göre farklı fiyatlar istedi. Taksici ve yolcular arasında yaşananlar bir yolcunun kamerasına anbean kaydedildi.

Beşiktaş'ta bir taksici, aracına aldığı turiste önce küfürler etti sonra da turisti araçtan indirdi. Türk yolculardan ise gidecekleri yöne göre farklı fiyatlar isteyen sürücünün görüntüleri bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Beşiktaş iskelesinde geçtiğimiz günlerde bir taksici aracına 4 yolcu aldı. Yolcuları arka koltuğu oturtan sürücü, iskeleden bir turisti de araca bindirdi. Adeta dolmuşa dönen takside, turist ile gideceği yer ve fiyat konusunda anlaşamayan taksici, turiste önce küfürler etti ardından da araçtan indirdi.

Turiste küfürler etti, araçtan kovdu: O anlar kameralara anbean yansıdı

BU SAATTE TAKSİ FİYATLARI KARABORSA

Yabancı turisti araçtan indiren taksici, arka koltukta bulunan Türk yolculardan ise gidecekleri yöne göre fahiş fiyatlar istedi. Yolcular, taksi sürücüsünün  “Bu saatte taksi fiyatları karaborsa. Zaten isteseniz de bu fiyattan aşağıya götürmezler” sözlerinin ardından araçtan inmek zorunda kaldı.

Taksici ve yolcular arasında yaşananlar,  bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı




Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...