Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Türkiye-Mısır arasında 10 yıl sonra bir ilk! 

Türkiye-Mısır arasında 10 yıl sonra bir ilk! 

Son dakika haberleri: Mısır'la ilişkilerde yeni dönemin başlamasının ardından önemli bir ziyaret gerçekleşiyor. Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Türkiye'ye gelecek.

Kaydet
a- | +A

Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Türkiye'ye gelecek. Ziyaret, ticaret bakanları düzeyinde 10 yıl sonra gerçekleşen ilk ziyaret olacak. Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Saleh, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın daveti üzerine yarın Türkiye'ye olacak.

Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın daveti üzerine 1-2 Ağustos 2023 tarihlerinde Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Mısırlı bakanın beraberinde Mısırli İşadamı Örgütü liderleri de yer alacak. Ziyaret, ticaret bakanları düzeyinde 10 yıl sonra gerçekleşen ilk ziyaret olacak. 1 Ağustos tarihinde, Mısırlı bakanın ziyaretinde ticaret ve ekonomik konuların ele alındığı ikili ve heyetler arası görüşme yapılmasının yanı sıra, bakanlar iki ülke iş çevrelerinin bir araya geleceği çalışma yemeğine de katılacak. (Kaynak: NTV)

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan
HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Sisi de yaptı! Putin konuğunu ayakta bekledi

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi
HABER

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'den Rusya'ya tahıl çağrısı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.