Uğur Işılak dinlediği için darp etmişlerdi: Magandalar yakalandı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Uğur Işılak’ın şarkısını dinlediği için bebeği ve hamile eşinin önünde saldırıya uğrayan adam, sosyal medyadan çağrıda bulunmuştu. Sokak ortasında vatandaşı darp eden saldırganlar yakalandı.

Eyüpsultan’da dün saat 01.25 sıralarında Uğur Işılak'ı dinlediği için bir adam tarafından sokak ortasında saldırıya uğradığını iddia eden vatandaş, yaşadığı o korku dolu anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşılmıştı. Bebeği ve 5 aylık hamile eşi yanındayken alkol şişeleri ile saldırıya uğradığını belirten vatandaş, “Küfürler, hakaretler, tehditlerde bulundular. Lütfen sesimin çıkmasına yardım edin” ifadelerini kullanmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Uğur Işılak dinlediği için darp etmişlerdi: Magandalar yakalandı

NE OLMUŞTU?

Murat Asan, 18 aylık bebeği, hamile eşi ve 2 yeğeni ile birlikte AK Parti seçim müziği olan Uğur Işılak’ın “Doğruya Doğru” şarkısını dinleyerek evine giderken kimliği belirlenemeyen bir şahıs arabasının arka tarafına tekme attı. Asan durmayarak ilerlemeye devam ederken, kimliği belirsiz kişiler bu kez aracın ön camına alkol şişeleri attı. 18 aylık bebeğin atılan alkol şişelerinin camı kırması sonucu ayak bileği kesildi. Olay sonrası hızla evine gitmek isteyen Murat Asan takip edildi ve evinin önünde araçtan inen şahıslar tehdit ve hakaretlere başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Murat Asan saldırganlardan şikayetçi olurken, ekipler şahısları yakalamak için çalışma başlattı Uğur Işılak ise aileyi arayarak geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Uğur Işılak dinlediği için darp etmişlerdi: Magandalar yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...