Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KPSS şartı ile 91 personel alacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KPSS şartı ile 91 personel alacak

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İş arayanlar dikkat! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 91 sözleşmeli personel alımı yapacak. KPSS şartı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 91 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Adaylar, 18 Eylül-29 Eylül arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvuruda bulunabilecek. İlana düşülen notta şahsen veya posta yoluyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulandı.

KPSS'DEN 60 VE ÜZERİ ALMA ŞARTI

Yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak. Genel ve özel şartları taşıyan adaylar arasından 2022 yılı KPSS (B) grubundan 60 ve üzeri puan alanların sıralaması esas alınacak. Her il ve pozisyon için en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere pozisyon sayısı kadar asıl ve 2 katı kadar yedek aday belirlenecek.

Başvurular sonrası asıl ve yedek aday listesi, "www.uab.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...