Uludağ'da orman yangını: Alevler kontrol altına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uludağ'da orman yangını: Alevler kontrol altına alındı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Vatandaşlar da alevleri söndürmek için ekiplere yardımcı olurken, dumanlar şehrin her noktasından görüldü.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberlerine bir yenisi de Bursa'dan eklendi. Yıldırım ilçesi Kaplıkaya mevkiinde ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören bölge halkı, durumu itfaiyeye ve orman ekiplerine bildirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kısa sürede olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne ait ekipler intikal etti. Helikopterle alevlere havadan müdahale edilirken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

DUMANLAR ŞEHRİN HER NOKTASINDAN GÖRÜLDÜ

Vatandaşlar, alevleri söndürmek için ekiplere yardımcı olurken, dumanlar şehrin her noktasından görüldü.

Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınırken; bölge halkı yasaklara rağmen giriş yapanların olduğunu belirtip, Balaban mevkiinde güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...