Ümit Özdağ’dan tepki çeken çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümit Özdağ’dan tepki çeken çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek paylaştı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Büyük yıkımlara ve kayıplara neden olan depremin ardından bölgede yağmacılığın olduğu iddia edildi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yağmacılarla ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu. 

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,5 büyüklüğündeki iki depremin ardından 10 ilde afet durumuna geçilirken acı haberler peş peşe geliyor. Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardım edipleri gönderilirken arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Hatay'da enkaza dönen market ve mağazaların yağmalandığı iddia edildi. 

ÖZDAĞ'DAN 'VUR EMRİ' ÇAĞRISI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından tepki çeken bir çağrıda bulundu. Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Bölgeden alçakça yağma görüntü ve haberleri geliyor. Yağmacılara karşı asker ve polise vur emri verilmeli. Aksi takdirde ülke olarak önü alınamayacak başka olaylar ile karşı karşıya kalacağız.” ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/umitozdag/status/1622621388187045889

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...