Ümraniye'de taksici terörü: Müşteriyi demir sopayla döverek bayılttı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ümraniye'de bir taksici, ailesi ile taksiye binen müşteriyi gitmek istediği yere götürmeyerek araçtan inmelerini istedi. Bu nedenle çıkan tartışmada taksici, müşterinin kafasına demir sopa ile vurarak bayılttı.

Ümraniye'de eşi ve çocukları ile birlikte taksiye binen vatandaş, yolun bozuk olduğu gerekçesiyle kendilerini istediği yere götürmeyen ve araçtan inmelerini isteyen taksi şoförünün demir sopalı saldırısına uğradı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ MÜŞTERİYİ İNDİRMEK İSTEDİ

Olay, dün öğle saatlerinde Ümraniye'de meydana geldi. İddiaya göre, Çengelköy'e gitmek için eşi ve çocukları ile birlikte taksiye binen Kadir T. ile mahallenin yollarının bozuk olduğu için gidemeyeceğini söyleyen ve araçtan inmelerini isteyen taksi şoförü arasında tartışma çıktı. Taksi şoförü durumu telefonla aradığı oğullarına bildirdi.

DEMİR SOPAYLA BAŞINA VURDU

Sözlü başlayan tartışmada taksi şoförü yanında taşıdığı demir sopayla, yolcu Kadir T'nin başına vurdu. Aldığı darbe sonrası Kadir T. baygınlık geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kadir T.'nin alnına dikiş atıldı. Taksi şoförünün iddiasına göre ise Kadir T. aracın camlarını patlattı. Kadir T. ve taksi şoförü birbirinden şikayetçi oldu. İkili arasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ümraniye'de taksici terörü: Müşteriyi demir sopayla döverek bayılttı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...