Umudun adı oldular: Aydın kardeşler 161 saat sonra aramıza döndü!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Umudun adı oldular: Aydın kardeşler 161 saat sonra aramıza döndü!

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremin 161. saatinde, Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde çöken bir binanın enkazında kalan iki kız kardeş, sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor. "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremin 161. saatinde, Hatay'dan çifte müjde geldi. Remziye ve Beray adındaki kızkardeşler, enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

BİRİ 18, DİĞER 7 YAŞINDA

Balıkesir'den bölgeye gelen Susurluk Şeker Fabrikası Arama Kurtarma ekibi ile diğer kurtarma timleri, Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi'ndeki Fatih Apartmanı'nın yıkıntıları arasında ses gelen alana yoğunlaştı.

Ekiplerin çalışması sonucu 18 yaşındaki Remziye ve 7 yaşındaki kardeşi Beray Aydın, Pazarcık merkezli ilk depremden yaklaşık 161 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı.

İki kardeş, ekiplerin müdahalesinin ardından Adana'daki bir hastaneye kaldırıldı.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...