Üreticilerin korkulu rüyası 'domuz talanı': Sebze bahçeleri kullanılmaz hale geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Üreticilerin korkulu rüyası 'domuz talanı': Sebze bahçeleri kullanılmaz hale geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Domuzların şehir merkezlerine inerek bağ veya bahçelere saldırması vatandaşları bezdirmiş durumda. Elazığ’da aç kalan yaban domuzları sebze bahçelerine girerek ürünlere zarar verdi. Vatandaşlar da bu duruma isyan ederek yetkililerin buna çare bulmasını istedi.

Son dönmelerde birçok yabani hayvan şehir merkezlerine inerek bahçelere saldırıyor. Bu kez Elazığ'da domuzlar köye indi ve ortalığı talan etti. Cip köyünde meydana gelen olayda aç kalan yaban domuzları yerleşim alanlarına girip sebze bahçelerine büyük zarar verdi.

ÇİFTÇİLER YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Bahçelere dadanan ve sebzelere zarar veren domuz sürülerinin özellikle gece saatlerinde göründüğünü ifade eden vatandaşlar, son zamanlarda domuzların sürü halinde gezdiğini ve ciddi sayıda bir artış olduğunu ifade etti. Çiftçiler yetkililerden soruna karşı çözüm bulmalarını istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...