Uyuşturucu tacirlerinin kargo oyunu Narkotik bozdu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu tacirlerinin kargo oyunu Narkotik bozdu!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da Narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda kargo paketinde oyuncakların içine gizlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Konya’da kargo ile uyuşturucu gönderileceği bilgisini alan Narkotik ekiplerinin kargo firmasında yaptığı aramada bir paket içerisinde oyuncakların içine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu tacirlerinin kargo oyunu Narkotik bozdu!

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde Selçuklu ilçesinde bir kişinin kargo aracılığıyla uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, belirlenen kargo firmasında arama yaptı.

Ekipler, kargo paketleri arasında tespit ettiği bir oyuncak paketini açtı. Paket içerisinde yapılan incelemede oyuncakların arasında bulunan bir su tabancasının su haznesine ve dijital tv kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 450 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kargo şirketine, oyuncak paketini verdiği tespit edilen A.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramalarda da bir miktar Metamfetamin maddesi, uyuşturucu hap ve esrar maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan A.A. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Nakletme ve Kullanma suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...