Uyuşturucuyla mücadele ödüllü 'uyuşturucu taciri'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucuyla mücadele ödüllü 'uyuşturucu taciri'

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yalova’da 33,5 kilo esrar ile yakalanan suç şebekesi üyesinin evinden, “uyuşturucuyla mücadeleye katkılarından” dolayı verilmiş teşekkür plaketi çıktı.

Organize suç örgütlerine karşı verilen mücadele tüm hızıyla sürerken Yalova’da çökertilen zehir şebekesinin üyesinin evinde “trajikomik” bir plaket çıktı. 33,5 kilo esrar ile yakalanan çete üyesi E.İ’nin ikametinde bir spor kulübünün uyuşturucuyla mücadeleye sağladığı katkılarından dolayı verilen teşekkür plaketi bulundu.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

3 ay önce Çınarcık ilçesinde C.T’ye ait otomobilin kundaklanması üzerine başlatılan soruşturmada, polisin düzenlediği operasyonda, aralarında bir kamu görevlisinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan E.İ., Y.B. ve F.A. tutuklandı. Operasyonda E.İ’nin ikameti ve dağ evinde 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ele geçirildi. Diğer aramalarda 5 ruhsatsız tabanca ile 170 de fişeğe el kondu.

Tutuklanan E.İ’nin evinde ele geçirilen uyuşturucuların yanı sıra, bir spor kulübü derneği tarafından verilen plaket dikkati çekti. Plakette yer alan “Düzenlemiş olduğumuz kimsesiz ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durması için düzenlenen etkinliğimize desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” yazısı görenleri şaşırttı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...