Vicdansız sürücü bisikletli çocuğa çarpıp kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vicdansız sürücü bisikletli çocuğa çarpıp kaçtı

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da bir otomobil bisikleti ile seyir halinde giden 16 yaşındaki çocuğa çarptı. Çarpan sürücü kaza yerinden kaçarken çocuk ise hayatını kaybetti.

Samsun'da bisikletiyle seyir halinde olan 16 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü kaçtı.

SÜRÜCÜ BİSİKLETLİ ÇOCUK ÇARPIP KAÇTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, Çarşamba ilçesi Yalı Mahallesi'nde dün akşam saat 21.15 sıralarında meydana geldi. T.T. idaresindeki 55 LP 055 plakalı otomobil, bisikletli Egehan Ayvaz'a (16) çarparak kaçtı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Egehan Ayvaz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

SÜRÜCÜYÜ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları araştırma sonucu Egehan Ayvaz'a çarparak ölümüne sebep olan 55 LP 055 plakalı otomobili saklandığı arazide buldu. Sürücüyü yakalamak için çalışma devam ederken, araç sürücüsü olduğunu belirten T.T. bugün Dikbıyık Jandarma Karakoluna giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...