Vinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'de seyir halindeki bir vinç yolda aniden durunca arkadaki 16 araç kaza yaptı. Kazaya neden olan vinç sürücüsü olay yerinden kaçarken herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Araçlarda maddi hasar oluştu.

Maltepe'de seyir halinde olan vincin yol ortasında durması nedeniyle arkasından gelen 16 araç kazaya karıştı. Kazada can kaybı yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Yol uzun süre trafiğe kapandı. Kazaya neden olan vinç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Kaza, saat 13.30 sıralarında Maltepe Başıbüyük yolu üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; yol üzerinde seyir halinde olan vinç sürücüsü bir anda yol ortasında durdu. Arkasından gelen 16 araç ise kaygan zeminin etkisiyle birbirine girdi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Meydana gelen kaza sonrası vinç sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza ilişkin çalışma başlatırken yol uzun süre trafiğe kapandı.

Vinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı

"OLAY ÇOK ENTERESAN OLDU"

Kazaya karışan araç sürücülerinden Emrah Baran Özdemir, "Olay çok enteresan oldu. Minibüs kendisini kurtarabilmek için sola kırıyor ve refüjden karşı yola geçiyor. Hemen arkasında ki araçta fren yapıp başka bir aracın vurmasıyla karşı yola geçiyor. Arkamda ki araç bana vurmasın diye fren yaptım ama ben boşa bıraktım arabayı. Arkamda ki araç bariyere vurdu, taksi kamyonun altına girdi. Yol kilitlenince trafik durdu. Herkes küçük sıyrıklarla atlattı” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...