Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Vinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı

Vinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı
Başlık ResmiVinç sürücüsü ortaligi savas alanina çevirip kaçti: 16 araç kaza yapti

Maltepe'de seyir halindeki bir vinç yolda aniden durunca arkadaki 16 araç kaza yaptı. Kazaya neden olan vinç sürücüsü olay yerinden kaçarken herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaydet
a- | +A

Maltepe'de seyir halinde olan vincin yol ortasında durması nedeniyle arkasından gelen 16 araç kazaya karıştı. Kazada can kaybı yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Yol uzun süre trafiğe kapandı. Kazaya neden olan vinç sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

BAKMADAN GEÇME
İşçiyi vinçle metrelerce yüksekliğe çıkardı, sorduğu soru duyanlara yok artık dedirtti
HABER

İşçiyi vinçle metrelerce yüksekliğe çıkardı, sorduğu soru duyanlara yok artık dedirtti

CAN KAYBI YAŞANMADI

Kaza, saat 13.30 sıralarında Maltepe Başıbüyük yolu üzerinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; yol üzerinde seyir halinde olan vinç sürücüsü bir anda yol ortasında durdu. Arkasından gelen 16 araç ise kaygan zeminin etkisiyle birbirine girdi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Meydana gelen kaza sonrası vinç sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler kaza ilişkin çalışma başlatırken yol uzun süre trafiğe kapandı.

Vinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı
Başlık ResmiVinç sürücüsü ortalığı savaş alanına çevirip kaçtı: 16 araç kaza yaptı

"OLAY ÇOK ENTERESAN OLDU"

Kazaya karışan araç sürücülerinden Emrah Baran Özdemir, "Olay çok enteresan oldu. Minibüs kendisini kurtarabilmek için sola kırıyor ve refüjden karşı yola geçiyor. Hemen arkasında ki araçta fren yapıp başka bir aracın vurmasıyla karşı yola geçiyor. Arkamda ki araç bana vurmasın diye fren yaptım ama ben boşa bıraktım arabayı. Arkamda ki araç bariyere vurdu, taksi kamyonun altına girdi. Yol kilitlenince trafik durdu. Herkes küçük sıyrıklarla atlattı” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.