İşçiyi vinçle metrelerce yüksekliğe çıkardı, sorduğu soru duyanlara yok artık dedirtti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de bir inşaat firmasında çalışan vinç operatörü vincin beton kovasında işçi taşıdı. İşçiyi metrelerce yüksekliğe çıkaran operatörün sorusu herkesi şaşırttı.

İzmir’de bir inşaat firmasında kule vinç operatörü olarak çalışan N.Y., metrelerce yükseklikte vincin beton kovasında taşıdığı işçiye ‘Keyifler nasıl?’ diye sordu.

"KEYİFLER GAYET YERİNDE"

Tehlike dolu anları sosyal medya hesabında paylaşan N.Y.’ye tepki yağdı. İzmir’de bir inşaat firmasında kule vinç operatörü olarak çalışan N.Y. (52), akılalmaz bir olaya imza attı. Metrelerce yükseklikte vincin beton kovasında bir işçiyi taşıyan N.Y., o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşçiye telsiz aracılığıyla ‘Keyifler nasıl?’ diye soran N.Y., ‘Keyifler gayet yerinde’ cevabını aldı.

İŞÇİYİ METRELERCE YÜKSEKLİKTE TAŞIDI

N.Y.’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nu hiçe sayarak bir işçiyi metrelerce yükseklikte korumasız olarak taşıdığı anlar, sosyal medyada tepkilere neden oldu. N.Y.’nin sosyal medya hesabında daha önce de benzer videolar paylaştığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...