Yağmacıları tek tek yakaladılar! Özel tim Adana sokaklarında

- Güncelleme:
Yağmacıları tek tek yakaladılar! Özel tim Adana sokaklarında

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem Adana’yı da vurdu. Onlarca binanın yıkıldığı yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği Adana’da depremi fırsat bilen yağmacılar sokağa indi. Hırsızlık olayları artınca Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün özel operasyon timi sahaya inip zanlıları tek tek yakaladı.  

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem Türkiye’yi sarstı. Gaziantep, Adıyaman, Hatay gibi birçok ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları yedinci gününde devam ediyor. Depremlerden etkilenen illerin arasında Adana’da da 12 bina yıkılırken 500’den fazla kişi can verdi. Adana’da özellikle Çukurova ilçesinde Güzelyalı, Huzurevleri ve Yurt Mahallesinde büyük hasar oluştu. 

Yağmacıları tek tek yakaladılar! Özel tim Adana sokaklarında

YAĞMACILAR DEPREMİ FIRSAT BİLDİ

Vatandaşlar can korkusuyla özellikle apartmanları terk edip ya şehir değiştirdi ya da Adana’da daha güvenli mahallelere geçti. Depremzedeler canı derdine düşüp evini iş yerini bırakıp kaçtı. Hırsız ve yağmacılar fırsat bilerek vatandaşın terk ettiği iş yerini ve evlerine yağmalayamaya çalıştı. Bu durumu fark eden polis ise hemen harekete geçti. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı özel operasyon timleri hemen sahaya sürüldü. Daha önce terörist avlayıp birçok PKK’lıyı etkisiz hale getiren ekip, şimdi de yağmacı ve hırsızları etkisiz hale getirdi. Terör ekipleri 6 yağmacı ve hırsızı suçüstü yakalayıp emniyete getirdi.

  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...