Yenidoğan bakım ünitesinde deprem paniği kamerada! Hemşireler canlarını hiçe saydı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te bir hastanede görev yapan hemşirelerin deprem anında yaşadıkları panik kameralara yansıdı. Prematüre ve hasta bebeklerin bulunduğu yenidoğan bakım ünitesine koşan hemşireler, hayatlarını hiçe sayarak kuvözleri tuttu.

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor. Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla iki büyük deprem meydana geldi. 10 ilimizi yerle bir eden depremde son verilere göre 24 bin 617 vatandaşımız hayatını kaybetti, 80 bin 104 vatandaşımız ise yaralandı. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Gaziantep'te dehşet anı yenidoğan yoğun bakım ünitesi kameralarına yansıdı. 

HEMŞİRELER BEBEKLERİN YANINA KOŞTU

7,7'lik depremin yaşandığı anda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde görevli hemşireler Devlet Nizam ve Gazel Çalışkan dışarı çıkmak yerine bebeklerin yanına gitti ve kuvözlerin devrilmesini önlemek için büyük çaba gösterdi. Görüntülerde deprem esnasında büyük korku yaşayan hemşirelerin, prematüre ve hasta olan bebeklerin yer aldığı kuvöz odasına doğru koşması var.  Öte yandan ayakta durmakta bile zorlanan hemşireler şiddetli sallantıya rağmen, hemen kuvözlere sarılıp, devrilememesi için yoğun çaba harcamaları izleyen herkesin takdirini topladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...