Yer yerinden oynadı, her saniyesi dehşet! Deprem anı kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem anına ilişkin yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Son görüntü depremin dehşetini gözler önüne serdi. Yer yerinden oynadı, arabalar zıpladı o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Yüreğimiz yandı, Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşadı. Kahramanmaraş'ta pazartesi günü 9 saat arayla iki büyük deprem oldu. İlk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana geldi.10 ilimizi yerle bir eden depremin büyüklüğü 7,7 olarak ölçüldü. Hemen ardından saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları ise gece gündüz hız kesmeden devam ediyor. Son verilere göre depremde 17 bin 674 kişi vefat etti, 72 bin 879 kişi ise yaralandı.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

YER YERİNDEN OYNADI, O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Tüm dünyanın konuştuğu 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük depremin ardından çarpıcı görüntüler gelmeye devam ediyor. Son görüntülerde resmen yer yerinden oynadı. Arabalar zeminin üstünde zıpladı. Bu görüntü depremin dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...