YHT biletlerine büyük oranda zam yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YHT biletlerine büyük oranda zam yaptı

GÜNDEM Haberleri

TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 30 zam yaptı. Zam sonrasında Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatı, 248 TL’den 323 TL’ye yükseldi. TCDD, YHT biletlerine en son bu yıl ocak ayında yüzde 17 zam yapmıştı.

9 günlük bayram tatilinin ardından zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. TCDD; Taşımacılık, Yüksek Hızlı Tren, yük taşımacılığı ve banliyö ile yolcu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam yaptı. Zamlı fiyatlar, hafta başından itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya girdi. Zam sonrası Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatı 248 TL’den 323 TL’ye yükseldi. YHT biletlerine 2018 yılından bu yana (son zam hariç) yapılan kümülatif zam oranı yüzde 300’ü aştı. TCDD, YHT biletlerine en son bu yılın ocak ayında yüzde 17 zam yapmıştı.

BU GECE ZAM GELİYOR

Dolar/TL kurunun artmasıyla birlikte akaryakıt zamları da yeniden başladı. Sektör temsilcilerinden alınan bilgilere göre, bu gece benzine 2 lira 11 kuruş zam gelecek. Böylelikle benzin fiyatı 24 liranın üzerine çıkacak. Motorine de hafta içinde zam gelmesi bekleniyor.  (Kaynak: TGRT Haber)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...