Yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi depremzedelerin kaldığı otelde yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan, Antalya Manavgat'ta gözaltına alındı. Depremde evi yıkılmış gibi afetzedelerin arasına karışan şahsın, yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Kahramanmaraşlı merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce bina yıkıldı. Bunlardan biri de Hatay'daki Kule Apartmanı'ydı. Çok sayıda kişiye mezar olan apartmanın müteahhidinin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. 

KENDİNİ DEPREMZEDE GİBİ GÖSTERMİŞ

Yapılan araştırmalar sonucu müteahhit Ömer Cihan, Antalya Manavgat Titreyengöl'de otele yerleştirilen depremzedelerin arasında bulundu. Cihan İnşaat'ın sahibi olan zanlının, ailesiyle birlikte mağdurmuş gibi buraya geldiği belirlendi. 

YURT DIŞINA KAÇACAKTI

Gözaltına alınan şahsın, yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu tespit edildi. Geceyi jandarmada geçiren Cihan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Manavgat Adliyesine sevk edilmişti, tutuklandı 

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...