Yolda yürürken yere yığıldı, kimse ne olduğuna anlam veremedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yolda yürürken yere yığıldı, kimse ne olduğuna anlam veremedi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kayseri'de bir adam yolda yürürken yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlardan biri ise sağlık ekipleri gelene kadar adama kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle adamın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir şahıs, yolda yürürken aniden yere yığıldı. Nabzı atmayan şahsa ambulans gelene kadar bir vatandaş kalp masajı yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas Bulvarı üzerinde yürüyen Ö.A. aniden yere yığıldı. Ö.A.’nın yere düştüğünü görenler ne olduğunu anlamazken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sağlık ekipleri kısa zamanda olay yerine gelirken, fenalaşarak yere düşen adama yardım eden bir vatandaş da ambulans gelene kadar kalp masajı yaptı. Ö.A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adamın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Yolda yürürken yere yığıldı, kimse ne olduğuna anlam veremedi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...