Yozgat kazası bir aileyi dağıttı: Kardeşi ve ebeveynlerinin tabutuna sarılıp ağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yozgat'ta yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 12 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölen Hasgül ailesinin cenazesi defnedildi. Ailenin büyük kızı, kardeşinin ve ebeveynlerinin tabutlarına sarılıp ağladı. Yürek burkan anlar kameralara yansıdı.

Yozgat'ta yaşanan korkunç trafik kazasında otobüsün şarampole yuvarlşanması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölen aynı aileden üç kişinin cenazesinde yaşananlar ise yürek burktu. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 kişiden, Hakan Hasgül küçük oğlu Eymen Kadir Hasgül ve eşi Züleyha Hasgül, Bahçelievler’de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Namaz öncesi Hasgül ailesinin büyük kızı, anne, baba ve kardeşinin tabutuna sarılıp uzun süre ağladı.

Sivas’tan İstanbul’a gelirken Yozgat Sorgun’da yaşanan otobüs kazasında 12 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler arasında Bahçelievler’de yaşayan baba Hakan Hasgül, küçük oğlu Eymen Kadir Hasgül ve eşi Züleyha Hasgül’de vardı. Hasgül Ailesi’nin cenaze namazı Yenibosna Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından gözyaşı ve dualarla defnedilmek üzere Kayabaşı Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze namazına, Hasgül ailesinin kızları Sema, Sudenur Hasgül ve oğulları Samet Hasgül, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Namaz öncesi Hasgül ailesinin büyük kızı, anne, baba ve kardeşinin tabutuna sarılıp uzun süre ağladı. Aracını satıp otobüsle dönüyordu. Hayatlarını kaybeden Hasgül ailesiyle ilgili yakınları ve akrabaları ise Hakan Hasgül’ün arabayla Sivas’a gittiği buradan dönüşte ise uçak bileti bulamadığı için otobüsle döndüğünü ifade etti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...