Yunan bakan Erdoğan'ı eğilerek selamladı, ortalık karıştı! Sosyal medyada topa tutuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eğilerek selam verdi. Bakanın bu hareketi sosyal medyaya damga vurdu. Eleştiriler peş peşe geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in davetine icabetle Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak için 6 yıl aradan sonra ilk kez Yunanistan'a gitti. Dünya basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atina ziyaretini yakından takip etti. Ziyarette damga vuran an ise Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis'in Erdoğan'a eğilerek selam vermesi oldu. 

Yunan bakan Erdoğan'ı eğilerek selamladı, ortalık karıştı! Sosyal medyada topa tutuldu

YUNAN BAKANI SOSYAL MEDYADA TOPA TUTTULAR

Sosyal medya kullanıcıları Yorgos Gerapetritis'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişinde Erdoğan'ı selamlarken yaptığı hareketi oldukça fazla buldu ve sert bir şekilde eleştirdi.

Gerapetritis'in danışmanları ise bu selamlamanın kendi Cumhurbaşkanları için yapıldığını söyleyerek eleştirilerin haksız olduğunu savundu.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...