Yunan turist haddini aştı: Ayasofya Camii önünde skandal sözler sarf etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yunan turist, Ayasofya Camii'nin önünde ülkesinin bayrağını açıp provokasyon yaptı. Provokasyonunu kayda alıp sosyal medya hesabından paylaşan çeken turist, Ayasofya Camii için "Bir gün gerçek sahibine dönecek" ifadelerini kullandı.

Müslümanların kutsal mabetlerinden olan ve 3 yıl önce tekrar ibadete açılan Ayasofya Camii'ni her gün on binlerce turist ziyaret ediyor.

2020 yılında Danıştay kararının ardından müze olmaktan çıkarılıp Diyanet Başkanlığı'na devredilen ve restorasyon çalışmaları tamamlanan Ayasofya Cami'nin yeniden ibadete açılması başta Yunanistan olmak üzere birçok Batılı ülkeyi rahatsız etti.

Ensonhaber'de yer alan habere göre, Binlerce müslümanın ibadetlerini yerine getirmek amacıyla ziyaret ettiği tarihi cami ise bir provokatif eyleme şahit oldu.

"BİR GÜN GERÇEK SAHİBİNE DÖNECEK"

Ayasofya Camii'nin önünde gerçekleşen olayda, Yunan turist provokatif bir eylemde bulundu.

Yunan turist haddini aştı: Ayasofya Camii önünde skandal sözler sarf etti

Turist, Ayasofya'nın önünde Yunan bayrağını açarak ve "Bir gün gerçek sahibine dönecek" şeklinde açıklama yaptı.

"UZAKTAN BAKARSIN"

Ayasofya'nın tarihi ve dini önemiyle ilgili hassasiyetleri hiçe sayan turistin provokasyonu kamuoyunda tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, "Anca uzaktan bakarsın" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: Ensonhaber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...