Yunanistan hayali yarım kaldı! 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yunanistan hayali yarım kaldı! 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Balıkesir’de yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 29 düzensiz göçmen kurtarıldı. Yakalanan 29 göçmenin Balıkesir İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 29 düzensiz göçmen kurtarıldı. İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Ayvalık’ın 22 adasından biri olan Çıplak Ada üzerinde bir grup göçmenin bulunduğu bilgisine ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri hemen harekete geçti.

GÖÇMENLERE İNSANİ YARDIMDA BULUNULDU

TCSG-84 Sahil Güvenlik Gemisi ile KB-4510 Sahil Güvenlik Botu ile Çıplak Ada’ya ulaşan ekipler, 29 göçmeni kurtardı. Cunda Adası’ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen göçmenlere yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunuldu. 29 göçmenin Balıkesir İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...